Zet gratis vijf euro in tijdens de Champions League-finale

Het grootste eendaagse voetbalevenement ter wereld staat voor de deur. Zaterdagavond nemen stadsgenoten en aartsrivalen Real Madrid en Atletico Madrid het tegen elkaar op in de Champions League-finale. Bij bookmaker Unibet kun je nu gratis vijf euro inzetten op deze wedstrijd!

Zet je vijf euro in op Real Madrid, maar verliezen zij de titanenstrijd van Atletico, dan krijg je netjes je vijf euro terug van Unibet. Op die manier kun je risicovrij ‘gokken’ op de winnaar van de Champions League vanavond. Uiteraard pak je als nieuwe gebruiker op de site ook nog even 50 euro’s bonus. Wel zo lekker.

En als je dan in moet gaan zetten op een team, dan raden wij vanavond Atletico Madrid aan. De ploeg van Diego Simeone kroonde zich vorige week tot landskampioen en zijn nog ongeslagen in Champions League. Onder andere AC Milan, Barcelona en Chelsea moesten geloven aan de geldingsdrang van La Rojiblanca. Op Unibet pak je bij winst van Atletico maar liefst 3,75 keer je inzet. Zet je als nieuwe gebruiker 20 euro in op winst voor Atletico, dan kan je zomaar met 125 euro naar huis gaan, inclusief de bonus. Ga dus nu gelijk naar Unibet voor een wedje! (Foto: Pro Shots

Praat Mee!