Duits international pist in lobby van hotel na flink feestje

Kevin Grosskreutz heeft flink door het stof gemoeten bij Duitsland-bondscoach Joachim Löw en teammanager Olivier Bierhoff. De verdediger van Borussia Dortmund keek na de bekerfinale tegen Bayern München (0-2 nederlaag) te diep in het glaasje en ging flink over de schreef. 

Grosskreutz was na de bekerfinale aanwezig bij een feestje, georganiseerd door zijn eigen club Dortmund. In club Kraftwerk in Berlijn werd het een party van jewelste, dat de 25-jarige Duitser niet snel meer zal vergeten. Bij terugkomst in het hotel urineerde Grosskreutz in de lobby, waarna hij het volgens BILD ook nog aan de stok kreeg met een hotelgast.

Nu het verhaal is uitgekomen, heeft Löw een hartig woordje gesproken met zijn international. ‘Ik heb met teammanager Oliver Bierhoff een stevig gesprek gevoerd met Kevin. Een speler van de nationale ploeg is een rolmodel, ook buiten de lijnen. Daar hebben we hem aan herinnerd. Kevin is nog jong, impulsief, hij heeft hart en passie. Ik moet wel zeggen dat hij zich altijd correct heeft gedragen bij de nationale ploeg.’

Het is niet de eerste keer dat Grosskreutz negatief in het nieuws komt. Eerder dit jaar gooide hij een broodje kebab in het gezicht van een Keulen-supporter. (foto: Wikimedia Commons)

Praat Mee!