Kroatië mist mogelijk grote naam Kranjcar tijdens WK

Kroatië moet vrezen voor de absentie van Niko Kranjcar. De 29-jarige middenvelder van Queens Park Rangers raakte afgelopen weekend geblesseerd en de komende dagen moeten uitwijzen of de Kroaat mee kan naar Brazilië. 

Kranjcar stond zaterdag in de basis tijdens het promotie-degradatieduel tussen Queens Park Rangers en Derby County. Zijn ploeg won, promoveerde, maar zelf moest Kranjcar al na een half uur naar de kant. Wat de spelmaker precies mankeert, is nog niet helemaal duidelijk maar Voetbal International meldt wel dat er wordt gevreesd voor een WK-absentie.

Kroatië mist met Linksback Ivan Strinic en HSV-middenvelder Ivo Ilicevic al twee spelers tijdens het toernooi dus zou een blessure voor Kranjcar slecht uitkomen. Op het WK speelt de ploeg tegen Brazilië, Mexico en Kameroen. Ook Mario Mandzukic is daar van de partij. De spits is naast het WK bezig met een nieuwe club, maar wordt daarin tegengewerkt door zijn eigen bondscoach. ‘Ze moeten het maar telefonisch regelen. Dat heb ik ook vooraf gezegd’, aldus Niko Kovac.

Praat Mee!