Echte mannen dragen een Oranje-pak

DIKKE KORTING | Het WK voetbal staat voor de deur en dus is het belangrijk dat de Oranje-fan er goed uitziet. Om er pico bello uit te zien tijdens het aankomend WK heeft Oranje Sale een heus Oranje-pak op de markt gebracht.

‘Echte mannen dragen Oranje’, luidt immers de WK-slogan van het Nederlands Elftal tijdens het WK. Met het Oranje pak, met broek, colbert én Oranje-stropdas voldoet de gemiddelde Oranje supporter volledig aan die slogan.

Oranje Sale heeft niet alleen het Oranje-pak op de markt gebracht. De ideale webshop voor de echte Oranje fan heeft ook heuse Oranje-sloffen in zijn assortiment, wellicht het ideale vaderdag-cadeau, zo vlak voor het WK.

Onze11 zou Onze11 niet zijn als het voor zijn trouwe bezoekers niet een leuke deal in petto had. In samenwerking met Oranje Sale hebben we een kortingscode geregeld, waarmee je op het gehele assortiment liefst 10% procent (exc. BTW) korting krijgt! De kortingscode ‘Onze11′ geldt voor het gehele assortiment, dus sla nu je slag. Echte mannen dragen immers Oranje, vrouwen trouwens ook! (Foto: Oranje Sale)

oranje-sale-sloffen

Praat Mee!