Update II | Van der Vaart nog steeds ziek

UPDATES| Rafael van der Vaart verscheen maandagmiddag niet op het trainingsveld bij Oranje. De middenvelder van HSV kampt met koorts en bleef daarom achter in de gym.

Ook Paul Verhaegh liet nog verstek gaan. De rechtsback kampt nog met een enkelblessure en ondervindt daar te veel hinder van om op het trainingsveld in actie te komen. Voor de rest kon bondscoach Louis van Gaal maandag over een complete selectie beschikken. Oranje speelt zaterdagavond zijn tweede oefeninterland van de voorbereiding tegen Ghana.

Update – 14:22 uur
De NOS sprak met Tom Egbers, die ter plaatse is. Opmerkelijk is overigens dat Van der Vaart opnieuw ziek is. Begin maart moest hij ook al de interland tegen Frankrijk laten schieten in verband met griep.

Update – dinsdag 27 mei 13:28 uur
Rafael van der Vaart heeft ook dinsdag de training aan zich voorbij moeten laten gaan. De middenvelder blijkt zieker dan gedacht en bleef ook vandaag op bed liggen. Net als maandag moest ook Paul Verhaegh wegens een enkelblessure de training aan zich voorbij laten gaan. Derhalve trainde de groep van bondscoach Louis van Gaal met exact dezelfde groep als maandag. (Foto: Pro Shots)

 

Praat Mee!