Torres is blij met selectie bij Spanje

Fernando Torres is al jaren de pispaal bij Chelsea, maar in Spanje is hij altijd nog de held die in 2008 het land liet juichen door de winnende treffer te scoren in de finale van het gewonnen EK. De jaren daarna bleef hij belangrijk voor de nationale ploeg, maar bij zijn club ging het steeds minder. De spits hoopt nu een vaste plek af te dwingen in de selectie van La Roja.

Torres vertelt tijdens een interview aan de Spaanse pers dat hij erg blij is om terug te zijn bij de nationale ploeg. Ondanks weer een teleurstellend jaar bij Chelsea en verschillende blessures selecteerde Del Bosque de voormalig aanvaller van Atletico Madrid en Liverpool alsnog voor zijn 30-koppige selectie.

‘Het is super dat ik weer terug ben bij de selectie nadat ik een jaar niet was geselecteerd voor La Roja. Het is een moeilijk jaar geweest, maar voor mijn gevoel heb ik het toch goed afgesloten bij Chelsea’, aldus de 30-jarige spits.

‘De volgende wedstrijd tegen Bolivia is een belangrijke wedstrijd om in de definitieve selectie te komen. Maar het gaat er vooral om dat we een goede wedstrijd spelen waarin ik laat zien dat ik klaar ben voor het WK.’ (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!