Wesley Sneijder: ‘Kan niet wachten’

Zaterdag is om 20:30 uur de tweede oefeninterland van het Nederlands Elftal in aanloop naar het WK in Brazilië tegen Ghana. Sneijder zal vermoedelijk aan de aftrap verschijnen en kan niet wachten. ‘Ik ben echt benieuwd hoe we het nieuwe systeem morgen gaan invullen tegen Ghana.’

‘We kunnen nog geen perfectie verwachten dus het zal nog niet helemaal rozengeur en maneschijn zijn. Maar uiteindelijk gaat het om de eerste wedstrijd tegen Spanje, dan moeten we er klaar voor zijn’, zegt de kleine nummer tien van Galatasaray in een interview met Voetbal International.

De oud-speler van Ajax, Real Madrid, Inter en nu dus Galatasaray heeft een veelbewogen voetbalseizoen achter de rug. Mensen, waaronder bondscoach Louis van Gaal, waren sceptisch over de fysieke gesteldheid van de middenvelder. Toch lijkt Sneijder op precies het goede moment zijn draai weer gevonden te hebben. De middenvelder zet zijn goede vorm van de laatste wedstrijden bij zijn club Galatasaray voort op de trainingen van Oranje. ‘Ik zit op het Nederlands Elftal-niveau’, geeft hij dan ook aan.

Datzelfde merkte eerder bondscoach Louis van Gaal tijdens de afgelopen persconferentie al op. De bondscoach was lovend over Wesley Sneijder en zei dat hij in deze vorm zeker een meerwaarde kan zijn voor het onervaren Oranje. (Foto: Pro Shots)

 

Praat Mee!