Roy Donders juichpakken uitverkocht

Na de enorme hype die er is ontstaan rondom de Roy Donders juichpakken, bericht de Jumbo dat de pakken volledig out of stock zijn.

‘We zijn totaal overdonderd door de vraag naar de Roy Donders juichpakken. Er zijn extra pakken gemaakt, maar helaas zijn die ook allemaal op. Sorry en onze excuses voor het ongemak’, aldus de distributeur van de juichpakken. De hype lijkt veel overeenkomsten te hebben met de eveneens succesvolle Wuppies in 2006 van de Albert Heijn, hier was de voorraadschuur ook al leeg voordat het WK zijn ontketening kende.

Zelfs in de christelijke gemeenschap Barneveld zijn veel juichpakken besteld, terwijl hier juist een felle strijd werd gevoerd tegen de pakken. Hoeveel klachten hier binnenkwamen was niet bekend, maar het heeft de verkoop zeker niet gedrukt.

Klanten konden de juichpakken bemachtigen voor vijf actiezegels plus een bijbetaling van 9,90 euro. 10 euro aan boodschappen is een actiezegel waard. Nu de webshop van het pak gesloten is, kunnen klanten zich alvast verlekkeren met nieuwe actieproducten: ‘Binnenkort liggen er juichpetten mét en zonder harde krullen – een handelsmerk van Roy Donders –  in onze winkels. We verkopen ook nog steeds ‘Roykes’, de worstenbroodjes met spek waar Roy zo van houdt’, aldus de woordvoerder van Jumbo.

Praat Mee!