‘Oranje verliest in achtste finale van toekomstig Wereldkampioen’

De gezaghebbende Amerikaanse financiële dataverzamelaar Bloomberg heeft zich gewaagd aan een voorspelling voor het aankomend WK. Ondanks dat Nederland volgens Bloomberg de poulefase overleeft, vliegt de equipe van bondscoach Louis van Gaal in de achtste finale uit het toernooi.

Na een bloedeloos 0-0 gelijkspel tegen regerend Wereldkampioen Spanje wint Nederland in de tweede poulewedstrijd met 2-0 van de Australiërs, zo wordt voorspeld. Omdat Spanje wint van Chili (1-0), heeft Nederland daarna aan een gelijkspel tegen Chili genoeg om tweede te worden in de poule.

Het scenario van de Amerikanen gaat er van uit dat Nederland in de achtste finale stuit op Brazilië. Dat land zal met zeventig procent zekerheid met 1-0 te sterk zijn voor Oranje, waardoor Nederland er via de achterdeur uitvliegt op het WK. Brazilië zet de zegereeks voort en wint uiteindelijk, ook met 1-0, het WK door in de finale Spanje te verslaan.

België
Onze zuiderburen doen het iets beter dan Nederland. De Rode Duivels winnen alledrie hun poulewedstrijden volgens de predictor en verslaan in de achtste finale Ronaldo en co met 1-0. In de kwartfinale blijken Messi en co echter te sterk voor de ploeg van bondscoach Marc Wilmots. De Argentijnen verliezen echter in de halve finale met miniem verschil van Spanje, wat uiteindelijk dus verliezen finalist blijkt.

Gokje
Ook op Unibet is Brazilië de gedoodverfde favoriet voor de eindwinst in eigen land. Bij de bookmaker kun je 4,00 keer je inzet terug verwachten als de ploeg van Neymar Wereldkampioen wordt. Interessant zijn ook Argentinië (5,50 keer) en Spanje (7,00 keer) maar met name Duitsland. Worden onze oosterburen Wereldkampioen, dan kun je als nieuwe gebruiker van een slordige 20 euro zo maar 200 euro maken (inclusief welkomstbonus van 50 euro). (Foto: Fabio Rodrigues Pozzebom/ABr)

Praat Mee!