‘Portugezen extreem trots op Ronaldo’

Paulo Bento heeft op de officiële website van de FIFA nog maar eens benadrukt hoe blij hij is met Cristiano Ronaldo. Portugal, dat in een poule zit bij Duitsland, Ghana en de Verenigde Staten, had zonder de aanvaller waarschijnlijk geen WK gespeeld en bovendien heeft Ronaldo volgens de bondscoach van het land een voorbeeldige uitstraling.

‘Iedere coach en iedere fan waardeert wat Ronaldo kan doen. Iedereen waardeert zijn kwaliteit, zijn talent en zijn effectiviteit. De Portugezen zijn extreem trots dat ze zo’n speler hebben, iemand die belangrijk is voor zijn club en het nationale team’, vertelt Bento.

De coach wil graag de volgende ronde halen in Brazilië en hij weet dat Ronaldo daarin een beslissende rol zal moeten spelen. ‘Hij geeft het goede voorbeeld en dat straalt over op zijn ploeggenoten en op de hele staf. Hij is makkelijk te benaderen, een goede ploeggenoot die extreem competitief is. Zijn collega’s zien dat hij heeft wat er nodig is om de aanvoerder van de nationale ploeg te zijn.’

1 Reactieop dit Bericht

  1. valkeringmedia

    Chrisssie Ronaldo

Praat Mee!