Ronaldo moet ook tweede oefenduel laten schieten

Cristiano Ronaldo doet niet mee met Portugal in de oefenwedstrijd tegen Mexico in aanloop naar het WK. De Gouden Bal-winnaar krijgt zoveel mogelijk rust op weg naar de mondiale eindronde. Ronaldo heeft last van zijn knie en bovenbeen. Verder doen in het oefenduel met Mexico ook Pepe en Raul Meireles niet mee. 

De sterspeler van Real Madrid en Portugal kampt al langer met fysieke ongemakken. Ook voor de Champions League-finale met stadsgenoot Atletico Madrid was hij een twijfelgeval. Ondanks dat speelde hij toen de hele 120 minuten vol. Die lange finale is blijkbaar iets teveel van het goede geweest.

Ronaldo krijgt alle rust die hij nodig lijkt te hebben van de technische- en medische staf van het Portugese elftal. Eerder deed hij ook al niet mee in de oefeninterland tegen Griekenland, die in 0-0 eindigde.

Het is wel de verwachting dat de smaakmaker van Portugal fit bevonden wordt voor het eerste groepsduel van Portugal op het WK tegen Duitlsand. Verder in Poule G zitten de Ghana en de Verenigde Staten. (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!