Van Persie: ‘Get Lucky’

Robin van Persie heeft het nummer Get Lucky van Daft Punk en Pharrel Williams hoog op zijn playlist staan. OnsOranje inventariseerde van iedere Oranje-international zijn persoonlijke top vijf.

Bij Van Persie komt Get Lucky terug op nummer 1. De top 5 van de aanvoerder wordt gecomplementeerd door op plek 2; One Day van Wankelmut, 3) Hideaway van Kiesza, 4) Hall of Fame van The Script en 5) All Of Me van John Legend. De aanvoerder van Oranje zal zijn lievelingsliedjes waarschijnlijk luisteren door de koptelefoons van Beats by Dre. De spits schittert in de nieuwste reclame van dat merk.

Ook Arjen Robben diende zijn top vijf in. Ook zijn favoriet is wellicht een subtiele hint naar wat er te gebeuren staat in Brazilië. Robben luistert het liefst Best Day Of My Life van American Authors in de Gazzo Remix. Op plek 4 heeft Robben ruimte gelaten voor een Nederlandse hit. De vleugelflitser luistert graag naar Samen voor Altijd van Marco Borsato. Dat lied zal waarschijnlijk niet aangaan vlak voor een wedstrijd, eerder gaf Robben immers al aan niet naar ballads te luisteren voor een wedstrijd.

Bekijk alle top vijfs van de international op deze bazige website van Ons Oranje.

Praat Mee!