Engeland blijft steken op 0-0; Gerrard furieus

VIDEO | Engeland is er zaterdagavond niet in geslaagd te winnen van Honduras. In het Sun Life Stadium in Amerika wist de ploeg van bondscoach Roy Hodgson niet tot scoren te komen. Net als de friendly van België, werd het duel in de VS ook gestaakt wegens noodweer.

Enorme donderwolken pakten zich samen boven het onoverdekte stadion, waardoor de scheidsrechter zich genoodzaakt voelde om de spelers mee naar binnen te nemen. Na een afkoelperiode van ruim een half uur betraden de spelers het veld weer, maar gescoord zou er niet meer worden. Honduras pakte nog wel een rode kaart nadat Brayan Antonio Beck tot tweemaal toe een gele kaart kreeg voorgehouden.

Aanvoerder Steven Gerrard reageerde gepikeerd na afloop van de wedstrijd. ‘Als je kijkt naar de kansen waren wij beter, maar we zijn gefrustreerd’, klonk Gerrard tegenover ITV1. ‘Het was een slechte wedstrijd. De scheidsrechter was matig, het duel werd onderbroken en Honduras maakte een paar domme overtredingen. We zijn blij dat we geen blessures hebben opgelopen’, aldus de Liverpool-ster. (Foto: Pro Shots)

[hdvideo id=140]

Praat Mee!