Update | Jennifer Lopez toch aanwezig bij opening WK

Pop superster Jennifer Lopez zal niet aanwezig zijn bij de opening van het WK. De zangeres zou daar tijdens de finale van het spektakelstuk het lied ‘We Are One’ moeten gaan zingen met Pitbull en Claudia Leitte, maar dat gaat niet door. De twee laatstgenoemde artiesten zullen het zonder Lopez moeten doen.

Onduidelijk is nog waarom Lopez, die vaak bekritiseerd wordt op haar live vocale capaciteiten, vier dagen voor de opening van het toernooi afziet van het optreden. ‘We Are One’ is het officiële lied voor het WK. In een reactie heeft Pitbull laten weten dat hij er, ondanks het afhaken van Lopez, zin in heeft. ‘Het wordt leuk. We gaan de wereld laten zien dat muziek een universele taal is’, aldus ‘Mister Worldwide’.

Update | 08.35 uur
Jennifer Lopez is donderdag toch van de partij als Brazilië en Kroatië het WK openen in Sao Paulo. De zangeres maakte samen met Pitbull en Claudia Leitte het WK-nummer ‘We are one’. Vanwege ‘productionele redenen’ zou J-Lo eerst niet komen, maar ze heeft zich kennelijk bedacht. (Foto: Sjaki Hujik)

Praat Mee!