Update | Vidal traint met groep mee

UPDATE – Het blijft nog maar de vraag of Arturo Vidal vrijdag aan de aftrap verschijnt wanneer zijn land Chili het opneemt tegen Australië. De ster van de Chilenen is volgens de laatste berichten fit, maar traint al tijden niet met de groep mee bij de Oranje-opponent.

Afgelopen maand was het zelfs de vraag of Vidal het WK in Brazilië überhaupt wel zou halen, maar die angst bleek ongegrond. De middenvelder van Juventus viel in de oefeninterland tegen Noord-Ierland zelfs alweer in bij de Chilenen. De sterspeler van Chili heeft aan die wedstrijd echter een terugslag overgehouden, sindsdien traint Vidal apart van de groep.

Vrijdag treft Chili Australië tijdens hun WK-opening. Tien dagen later sluit Chili de poulefase af met een wedstrijd tegen Nederland. Nederland start het WK vrijdag tegen Spanje.

Update 10-06-2014 | 17.00 uur
Volgens het Algemeen Dagblad speelt Arturo Vidal vrijdag niet mee wanneer Chili speelt tegen Australië. De middenvelder heeft een terugslag gekregen en kampt dus weer met een vervelende kniekwetsuur. Het is nog maar de vraag of de speler van Juventus fit is voor het tweede groepsduel met Nederland. (Foto: Pro Shots)

Update 11-6-2014 | 22.37 uur

Arturo Vidal heeft inmiddels met de groep meegetraind. De middenvelder van Chili lijkt zodoende net op tijd hersteld voor de WK-wedstrijd tegen Australië.

 

Praat Mee!