‘Ze zeggen dat ik mazzel heb, dat ik met Messi én Ronaldo speel’

Ángel Di María kent een uitstekend seizoen bij Real Madrid, waar hij samen speelt met Cristiano Ronaldo. Hij won dit seizoen de beker van Spanje en de felbegeerde Champions League. Stiekem mag Di María ook hopen op het winnen van het WK. Argentinië, het land waar Di María voor uitkomt, beschikt over een sterke selectie met een dodelijke voorhoede.

Tijdens het WK speelt Di María met sterspelers als Sergio Agüero, Gonzalo Higuaín, Ezzuquiel Lavezzi en niet te vergeten Lionel Messi. Een aanvalslinie met grote namen. Het is niet voor iedereen weggelegd om met Ronaldo én Messi in één team te spelen. ‘Mijn vrienden vertellen me altijd dat ik mazzel heb, dat ik met Messi én Ronaldo speel. Maar na verloop van tijd ben ik daar gewend aan geraakt, ik ben het gewoon gaan vinden dat ik naast ze sta’, aldus Di María.

Ook al is Di María er aan gewend, hij blijft er niet al te nuchter onder. ‘Maar het zijn natuurlijk twee geweldige voetballers en ik ben heel blij dat ik ze als ploeggenoten heb.’ De spelers van Argentinië hebben Messi zelf als aanvoerder verkozen: ‘Het was aan ons spelers om te bepalen wie onze aanvoerder zou zijn en we hebben gekozen voor Messi. Hij is een fantastische speler en een geweldige vriend’, aldus de Real Madrid-speler.

Praat Mee!