Fotoverslag | Vrije ochtend Oranje; Veltman vergeet KNVB-kleding

FOTO’S | Oranje had dinsdagochtend een vrije ochtend. Normaliter traint de ploeg van bondscoach Louis van Gaal tweemaal per dag, maar ter voorbereiding op het duel tegen Spanje oefent Oranje nog maar een keer. En dus konden de spelers er vanochtend op uit.

Daley Blind, Stefan de Vrij en Joël Veltman trokken eropuit naar het Ipanema strand voor de deur van het hotel. Uiteraard ging de wandeling niet zonder beveiliging. De security, die in Brazilië tot een toppunt is gestegen, bestond uit een aantal goed bewapende agenten.

Tijdens de wandeling van het drietal kwam toevallig de Engelse spelersbus langs. De Engelsen bereiden zich voor op het aankomende duel tegen Italië. Wat op viel aan de foto’s van Veltman, Blind en De Vrij was dat Blind en De Vrij netjes in KNVB-kleding liepen, terwijl Veltman zijn vrijetijdskleding had aan gedaan. Overigens ontbrak ‘Kees-vriend’ Ron Vlaar bij het drietal. (Foto’s: Pro Shots / Stanley Gontha)

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”5″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”300″ thumb_height=”225″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”1″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Praat Mee!