Hansie Hansie: ‘Hij denkt dat ik bij Genee, Derksen en Gijp hoor’

Hans Kraay Junior heeft bij de Coen en Sander Show op 3FM gereageerd op zijn band met Louis van Gaal. De bondscoach schoot voor Nederland – Wales volledig uit zijn slof tegenover de verslaggever van SBS6 en dat was niet voor het eerst. 

Al twee jaar lang kan Nederland voor en na wedstrijden van Oranje genieten van de interviews tussen ‘Hansie Hansie’ en Van Gaal. De bondscoach laat zich eigenlijk altijd laatdunkend uit over de interviewer, die op zijn beurt altijd komt met de meest kritische en persoonlijke vragen.

Dat was voor de wedstrijd tegen Wales niet anders. ‘Het is haat, haat, haat en een heel klein beetje toewijding en dan weer heel veel haat. Maar dat is denk ik vooral van zijn kant’, zegt Kraay Junior erover. ‘Hij zei met zoveel vuur en zoveel venijn in zijn ogen: ‘jij bent de tweelingbroer van Johan Derksen, jullie willen allebei altijd scoren’. Ik denk dat hij altijd ergens in zijn achterhoofd heeft dat ik bij Wilfred Genee, Derksen en René van der Gijp hoor.’ (foto: Pro Shots)

Praat Mee!