Messi gaat opnieuw over zijn nek op het veld

Lionel Messi lijkt het de laatste maanden niet altijd naar zijn zin te hebben op het voetbalveld. De aanvaller van FC Barcelona sukkelde de laatste weken wat met zijn vorm en in de oefenwedstrijd met Argentinië tegen Slovenië ging hij opeens over zijn nek op het veld. 

Dat was voor Messi niet voor het eerst. In maart ging Messi in een wedstrijd tegen Roemenië al twee keer over zijn nek en voor de wedstrijd van FC Barcelona tegen Athletic Bilbao spuugde hij in de catacomben. De aanvaller onderging naar eigen zeggen al meerdere tests, maar met zijn gezondheid is volgens doktoren niets mis.

‘Ik weet niet wat het is. Opeens voel ik me misselijk en op het moment dat ik denk dat ik moet overgeven, gaat het weer weg’, verklaart Messi, die een bondscoach heeft die zich ook niet echt zorgen lijkt te maken. ‘Ik denk dat er in een wedstrijd meer spanning is dan anders. Het is lastig om de kalmte te bewaren en ik denk dat Messi last heeft van die zenuwen. Anders kan ik het ook niet verklaren’, aldus Aljenadro Sabella.

Voor Messi lijkt het inmiddels de normaalste zaak van de wereld te worden. Bij zowel FC Barcelona als Argentinië moest Messi al meerdere keren kokhalzen. Bekijk hieronder enkele voorbeelden, te beginnen met Argentinië – Slovenië:

Praat Mee!