Massaal uitgefloten Costa: ‘Ze mogen doen wat ze willen’

Diego Costa verloor vrijdagavond met ‘zijn’ Spanje met 1-5  van Nederland. Hij werd ook nog is hartstochtelijk uitgefloten door de aanwezige Brazilianen in het stadion. De geboren Braziliaan liet zich in oktober vorig jaar naturaliseren en wordt sindsdien door een groot deel van de Braziliaanse bevolking gehaat.

‘Ik heb mijn keuze gemaakt, ze mogen doen wat ze willen’, reageert de 25-jarige aanvaller in gesprek met de Spaanse media op de fluitconcerten. Ondanks de gigantische tegenslag voor Spanje denkt Costa dat er nog niets aan de hand is. ‘We weten dat we door moeten gaan. Dit was nog maar een wedstrijd. We hadden geen goede dag en dat is het.’

‘We weten dat we veel meer kunnen geven. In de eerste helft hebben we laten zien dat we veel beter kunnen’, gaat de speler van Atlético Madrid verder. ‘We zullen moeten winnen van Chili en Australië. Maar je weet nooit wat er kan gebeuren, we moeten ook respect hebben voor Australië. Niemand had gedacht dat we vijf tegendoelpunten konden krijgen, dus we moeten afwachten’, sluit de pas tweevoudig international van Spanje af. (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!