Update | Video en foto’s Oranje training na glorieuze winstpartij

VIDEO | FOTO’S | Oranje verraste vrijdagavond vriend en vijand met een 1-5 overwinning op rivaal Spanje. The day after de oorwassing van Spanje werd er echter gewoon weer getraind. Met een glimlach op het gelaat werd een ontspannen training afgewerkt, meldt De Telegraaf.

Voor de basisspelers van vrijdag was het een heerlijke uitlooptraining in ’thuishaven’ Rio de Janeiro. De wisselspelers moesten bij 30 graden celsius wĂ©l flink aan de bak. Bondscoach Louis van Gaal en consorten schotelden de spelers die niet in actie kwamen vrijdagavond een pittige oefensessie voor.

De training was niet voor publiek toegankelijk waardoor alleen pers aanwezig was bij de training. Die was echter in grote getale op komen dagen om een vinger te krijgen achter het succes van Oranje.

Het Nederlands elftal traint zondag nog een keer in Rio waarna de ploeg van Van Gaal afreist naar Porto Alegre op maandag, voor het tweede duel in de poule tegen AustraliĂ«. Wanneer Oranje die wedstrijd wint en Chili niet verliest, zijn de Socceroos uitgeschakeld. (Foto’s: Pro Shots)

Bekijk beelden van de training van Ons Oranje:
[hdvideo id=216]

Bekijk hieronder de foto’s:

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”11″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”300″ thumb_height=”225″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”1″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Praat Mee!