Ramos: ‘We moeten verder’

Sergio Ramos en Jordi Alba zijn zaterdagmiddag aangeschoven bij een persconferentie. Het tweetal was de schrik nog niet helemaal te boven gekomen en had ook niet lekker geslapen na de 1-5 nederlaag tegen Nederland.

‘Het was natuurlijk een hele zware nacht voor ons. We hebben niet lekker geslapen. Ik kon maar niet stoppen met nadenken over wat is gebeurd. Maar in voetbal moet je ook een bladzijde kunnen omslaan. We moeten verder’, aldus Ramos.

‘We vormen nog altijd een hecht collectief en we zitten nog vol strijdlust. We zouden het liefst morgen al tegen Chili spelen. De nederlaag heeft ons ook extra gemotiveerd. We moeten nu sterker zijn dan ooit. We moeten de volgende wedstrijd alles geven’, weet de kersverse Champions League winnaar.

‘We waren heel teleurgesteld na de wedstrijd. Niemand verwachtte met 1-5 te verliezen. Voor rust waren we beter, maar de tweede helft zat alles tegen. Maar dit maakt ons sterker. We willen naar de volgende ronde. Dit was een incident’, vult collega-verdediger Alba aan.

Praat Mee!