Martins Indi: ‘Stefan wist dat hij ging scoren’

Tijdens de wedstrijd tegen Spanje waren er een paar opmerkelijke momenten en opstootjes tussen Martins Indi en Diego Costa. De verdediger kwam er als held uit en dus werd er flink geklust met photoshop. Ook blijkt Stefan de Vrij volgens Martins Indi over paranormale gave te beschikken.

‘Onderweg zei Stefan ineens tegen me: ‘Bruno, ik ga scoren vandaag’. Ik antwoordde dat hij zich beter op zijn verdedigende taak kon gaan focusses en dat wij andere spelers in stelling moesten brengen. Maar hij voelde het echt. En het gebeurde nog ook!’, vertelt Martins Indi in gesprek met Nusport. De Vrij scoorde uit een indraaiende vrije trap het derde doelpunt van de avond en daarmee was de weg naar een nog grotere uitslag geopend.

Martins Indi had het zelf regelmatig aan de stok met de Spaanse spits Costa. Ze vochtten verschillende duels uit waarbij Martins Indi niet gediend was van de acties van de superspits. Er was een klein opstootje waarbij Costa een lichte kopstoot uitdeelde aan de centrale verdediger van Oranje. ‘Costa gaf mij een kleine kopstoot. Ik zakte even door mijn knieën om te beseffen wat er precies gebeurde. Waarom Costa dat deed weet ik niet. Aan de scheidsrechter vroeg ik of hij het niet gezien had. ‘Don’t dive’, was zijn antwoord. Hij vond dat ik me aanstelde, maar er gebeurde dus wél iets.’

De blik die Martins Indi uitdeelde aan Costa is de hele wereld overgegaan en is nu een van de trending memes die op het internet te vinden zijn.

Praat Mee!