Vriendin Hummels heeft niets met ‘gladde’ Ronaldo

Cathy Fischer heeft zich waarschijnlijk niet geliefd gemaakt bij Cristiano Ronaldo. De vriendin van Duits international Mats Hummels maakte voor Bild een filmpje over Ronaldo, waarin ze hem nogal cynisch benadert. 

‘Heb je Ronaldo zien juichen na zijn 4-1 in de Champions League-finale? Geen grammetje vet, maar helaas ook geen lichaamshaar!’, spreekt Fischer, die duidelijk niet zo onder de indruk is van de Portugees. ‘Ik houd er niet van als de benen van een man gladder zijn dan die van mij.’

‘Ik houd ervan als mannen af en toe ongeschoren de deur uit gaan voor een koffie’, vervolgt de WK-babe. ‘Ik houd van mannen die er na een wedstrijd anders uitzien dan ervoor. Bezweet, moegestreden, als een gladiator. Dat heb ik liever dan dat ze er uitzien als een topmodel.

Of het de woorden waren van Fischer of de gladde torso van Ronaldo, feit is dat de wereldster met zijn Portugal flink te kijk werd gezet door het Duitsland van Hummels. Door drie doelpunten van Thomas Müller en eentje van Hummels zelf werd Portugal met 4-0 over de knie gelegd.

[hdvideo id=265]

Praat Mee!