TotoTom | Gokken op revanche Spanje


Onze 11 komt met iets nieuws: de TotoTom. In deze dagelijkse rubriek geeft onze voetbalkenner en gokker Tom de beste wedtips van de dag!

De TotoTom-tips van 18 juni 2014: Nederland, Spanje en Kroatië (x 4.12)

Tip 1:
Een oud gokgezegde luidt: ‘Gok nooit op je eigen land, want wellicht snijd je jezelf dubbel in de hand’. Maar, we gaan het tóch doen. Omdat we vijf keer scoorden tegen Spanje en omdat Australië wel een hoop nono’s tegenover Robben, Van Persie en Sneijder zetten, denk ik dat Nederland met minstens twee doelpunten verschil gaat winnen. We zetten dus in op een handicap. Dat betekent dat we doen alsof Australië de wedstrijd met een 1-0 voorsprong begint en dat Oranje dan tóch nog wint. Die quote op Unibet is 1.66. Een mooie!

Tip 2
Als tweede wedstrijd staat Spanje – Chili op het menu. Laten we niet vergeten dat Spanje met (ongeveer) deze selectie driemaal op rij een groot voetbaltoernooi heeft gewonnen. De ploeg van Del Bosque bevat ongelooflijk veel kwaliteit en als we eerlijk zijn: Nederland had het in de eerste helft onwijs lastig. Genoeg redenen dus om Spanje te laten winnen. Op Unibet krijg je voor elke euro die je inzet op Spanje 1.55 terug!

Tip 3
Voor de late opblijvers begint om 00.00 Kameroen tegen Kroatië. De Kroaten speelden met Rakitic en Modric in de openingswedstrijd tegen Brazilië zeer behoorlijk en Kameroen had het vooral aan de arbitrage te danken dat het slechts met 2-1 verloor van Mexico. Een duidelijke voorkeur voor Kroatië dus deze wedstrijd.  We houden het simpel vandaag: op Unibet krijg je op Kroatië een quotering van 1.60!

Bovenstaande weddenschappen gecombineerd leveren 4.12 x  je inzet op. Niet verkeerd. Uiteraard zet ik zelf ook wat in, want samen gegokt is niet alleen gegokt!

Tot slot: het gekkigheidje van de dag
Als je een echte gokker bent en vertrouwen hebt in de verdediging van Spanje – niet de minste met sterren als Ramos en Pique – kan je ook inzetten op winst van Spanje zonder tegendoelpunt. Die quote is maar liefst 2.70.

Registreer je via de banner hieronder en krijg tot 50 euro cadeau bij Unibet! (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!