Biddinghuizen kleurt Oranje tijdens WK

Biddinghuizen kleurt aankomende zomer opnieuw oranje. Rond het WK Voetbal van 2014 wordt er in het dorp weer een aardappelschuur omgebouwd tot voetbalstadion, waar uiteindelijk vijfhonderd bezoekers de WK-wedstrijden van Oranje op vier grote schermen kunnen volgen.

Ook tijdens het EK2012 organiseerde Wouter Foppen een dergelijk evenement. ‘We gaan er vanuit dat het opnieuw een daverend succes wordt’, vertelt mede-organisator Foppen. ‘De naam van het evenement is bekend. We houden het nog even geheim, op vrijdag 28 maart presenteren we de naam, het logo en ondertekenen we de samenwerking met zowel BAS Voetbal als Stichting De IJsvogel. Het is dus nog even wachten’, zegt Foppen. Op 28 maart wordt de naam bekend, een maand later start de verkoop van de kaarten.

Het stadion zal ook dit jaar bestaan uit vier tribunes, net als een ware arena. Op die tribunes kunnen vijfhonderd toeschouwers naar de wedstrijden van het Nederlands elftal kijken. Te beginnen op 13 juni met Nederland – Spanje, hopelijk eindigend na de finale. ‘Daar gaan we uiteraard wel voor. Hopelijk de voetballers ook’, sluit Foppen af. (Foto: Foppen Media)


Kleurt jouw stad, dorp, straat, vrouw, vriend en/of huis ook Oranje voor het aankomende WK? Laat het ons weten via info@onze11.nl.

Praat Mee!