Update | Camera tien meter naar achter

UPDATE | Bondscoach Louis van Gaal is een dag voor de wedstrijd tegen Australië niet blij met het stadion in Porto Alegre. Volgens de keuzeheer van Oranje zit de dug out veel te diep weggestopt.

‘Ik ben blij dat je deze vraag stelt’, gaf Van Gaal antwoord op de vraag van verslaggever Sierd de Vos waarom hij een woordenwisseling had met de terreinknecht van het stadion. ‘De dug-out zit veel te diep in de grond en er zit een cameraman recht voor ons. Daarom kan ik zittend niets zien en moet ik staan. Maar ik ben een zittende coach’, deed de keuzeheer zijn beklag. ‘De verantwoordelijke gaat er nu naar kijken.’

Update | woensdag 17:11 uur
Bondscoach Louis van Gaal heeft zijn zin gekregen. In het stadion in Porto Alegre is de camerapositie veranderd. Het zinde Van Gaal niet dat de camera recht voor zijn neus stond omdat hij ‘een zittende coach’ is. Dinsdag klaagde bij de FIFA en vond gehoor, de camera is zo’n tien meter naar achteren geplaatst en bevindt zich nu tussen de dug-outs. Dat is alvast winst, Louis. (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!