Dieren voorspellen glansrijke zege Oranje

VIDEOS | Sinds Octopus Paul in 2010 met veel succes het WK 2014 voorspelde, zijn er een enorm aantal dieren aan wie ook voorspellende gaven worden toegedicht. De leukste op een rijtje voor Australië – Nederland.

Schildpad Luis
Schildpad Luis van de Nederlandse ambassade in Brazilië. Zijn baasjes (de ambassadeur en zijn vrouw) kregen het aan de stok met de Partij van de Dieren: het beest zou niet geschikt zijn om in gevangenschap te houden. Gezien de beelden kan de slome duikelaar het echter niet veel beter hebben getroffen dan in de enorme tuin. Luis voorspelt winst van Nederland vanavond, maar dat is geen garantie voor succes. Eerder voorspelde Luis Spanje als winnaar tijdens Spanje – Nederland.

Bekijk hier de voorspelling van schildpad Luis voor Australië Nederland:
[hdvideo id=286]

Fretsj de Voorspelfret
Fretsj voorspelt het WK voor Nederland en België. Het beest, lid van de fredactie van actiecode.nl heeft zijn voorspellende gaven al bewezen bij de eerste wedstrijd toen hij vastbesloten naar Nederland toe rende.

Bekijk hier de voorspelling van Fretsj de voorspelfret voor Australië Nederland:
[hdvideo id=287]

Drommelinho
Drommelinho is een fret konijn met voorspellende gaven, zo beweert hij zelf op zijn Twitter account. De Nederlandse kranten staan vol met hem en hij is zelf ook druk aan het promoten. Leuk beest, mooie voorspelling.

Bekijk hier de voorspelling van Drommelinho voor Australië Nederland:

Rara van NOS op 3
Rara is de WK-ara papegaai van NOS op 3. Zijn voorspelling van de wedstrijd Nederland- Australië is nog niet bekend.

WKavia Lotje
WKavia Lotje heeft zich nog niet gewaagd aan een voorspelling van Australië – Nederland. De goedlachse cavia van de Coen en Sander show laat zijn volgers in spanning over de winnaar van het duel.

Gordeldier Bert heeft alles fout!
Het meest onbegrepen WK orakel van Nederland is zonder twijfel Gordeldier Bert. Het beest van BestZoo uit Best werd in de media afgeschilderd als een ‘fiasco’ en ‘een blamage voor de paranormale dieren’. BestZoo claimt echter dat zijn voorspellingen anders moeten worden geïnterpreteerd: het beest wijst juist de verliezer in. Gordeldieren, het blijven eigenaardige beesten. De voorspelling van Australië Nederland is nog niet bekend. Lees hier meer over gordeldier Bert.

Praat Mee!