Online Voetbal Wedden

Houd jij van spanning en ben je een echte voetballiefhebber? Dan is online voetbal wedden wellicht iets voor jou! Maar om te beginnen met voetbalwedden moet je eerst een aantal belangrijke zaken weten. Wij leggen je daarom kort uit hoe je kunt wedden en waar je dat het beste kunt doen.
online voetbal wedden

Welke bookmaker past bij mij?

Een online bookmaker is een Engelse benaming voor een online wedkantoor. Er zijn wel honderden bookmakers online te vinden en het kan soms lastig zijn om een geschikte bookmaker te vinden. Wij, van Onze11.nl, hebben daarom een selectie gemaakt uit gerenommeerde wedkantoren die allen Nederlandse spelers accepteren en betrouwbaar zijn. Een volledige lijst vind je hieronder.

BookmakerAanmeldbonusAanmelden
netbet-sport€200,-Aanmelden
bet777-sport€ 200,-Aanmelden
mybet-sport€ 75,-Aanmelden
kroon-casino-sport€ 75,-Aanmelden
Betsson-Sport€ 55,-Aanmelden

Registeren om te kunnen beginnen

Indien je besluit om te beginnen met het voorspellen van voetbalwedstrijden moet je eerst een account aanmaken bij een door ons geselecteerde bookmaker. Indien je direct geld stort profiteer je meteen van een mooie welkomstbonus en zelfs gratis livestreams om voetbal wedstrijden te bekijken.

Hoe stort ik veilig mijn geld?

Storten doe je eenvoudig via iDeal, creditcard of een prepaid creditcard zoals Skrill en Neteller. Het gestorte geld staat direct op je rekening en je kunt meteen beginnen. Indien je winst maakt kun je eenvoudig je winst uit laten keren op je bankrekening of prepaid creditcard.

Plaats je eerste weddenschap

Als je succesvol de eerste stappen hebt doorlopen is het tijd om je eerste weddenschap te plaatsen. Zoals je zelf bij bovenstaande bookmakers hebt gezien is het aanbod enorm. Je kunt kiezen om op de grote competities te wedden maar ook op de kleinere. Daarnaast bepaal jij zelf waarop je wed. Je kunt bijvoorbeeld een uitslag voorspellen, het aantal goals, winst, verlies of gelijkspel. Bij online bookmakers is niks te gek en is het aanbod zo ontzettend uitgebreid. Het leuke is dat je een groot aantal wedstrijden ook live kunt volgen via de gratis livestreams.

> Lees hier meer info over wedden op sport

Uitleg over notaties, quoteringen en odds

Notaties zijn de manieren waarop quoteringen worden genoteerd. Quoteringen is een Nederlands woord voor odds en is het belangrijkste onderdeel bij online voetbal wedden. In totaal zijn er 5 verschillende manieren voor het noteren van de odds en de Europese manier is het meest gebruikte en eenvoudigste. Klik hier om meer te weten te komen over odds en notaties.