Technische staf Beloftenelftal Oranje

De technische staf Beloftenelftal Oranje bestaat uit een bondscoach, assistent trainer en keeperstrainer. De bondscoach van Oranje onder 20 is Remy Reynierse. Reynierse wordt ondersteund door assistent-trainer Bert Konterman en keeperstrainer Eric Weghorst.

Bondscoach: Remy Reynierse
Assistent coach: Bert Konterman
Keeperstrainer: Eric Weghorst

Bondscoach Beloftenelftal Oranje

De huidige bondscoach van het Beloftenelftal Oranje is Remy Reynierse. De 53-jarige oefenmeester is sinds 2011 verbonden aan de KNVB als trainer en docent en coacht het Beloftenelftal Oranje wanneer dit team in actie komt. Omdat dit team niet vaak samenkomt is er geen specifieke bondscoach van het Beloftenelftal, maar wordt dit een KNVB-coach genoemd.

In zijn voetbalcarrière kwam Reynierse uit voor VVV Venlo en FC Eindhoven. Na zijn actieve loopbaan was Reynierse Hoofd Jeugdopleidingen bij VVV, waar hij ook tijdelijk hoofdtrainer was, en PSV. Reynierse trainde ook de Oranje vrouwen en was assistent onder Foppe de Haan bij Jong Oranje.

bondscoach beloftenelftal Oranje Remy Reynierse
Bondscoach van het Beloftenelftal; Remy Reynierse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assistenten Beloftenelftal

Bert Konterman is de assistent trainer van het Beloftenelftal. De oud-Feyenoorder kwam zelf twaalf keer uit voor het Nederlands elftal en stopte in 2004 met voetballen. Konterman was eerder technisch directeur bij FC Zwolle. Keeperstrainer van het Beloftenelftal is Eric Weghorst.