Technische staf Oranje onder 17

Aan het hoofd van de technische staf van Oranje onder 17 staat bondscoach Maarten Stekelenburg. Hij wordt geassisteerd door oud-international Michael Reiziger en keeperstrainer Robert-Jan Zoetmulder.

Bondscoach: Maarten Stekelenburg
Assistent coach: Michael Reiziger
Keeperstrainer: Robert-Jan Zoetmulder

Bondscoach Oranje onder 17

De 41-jarige Maarten Stekelenburg is sinds 2013 de bondscoach van Oranje onder 17. De oefenmeester was eerder trainer bij de amateurs van AFC, bij Ajax Cape Town en in de jeugdopleiding van Ajax. Stekelenburg was bovendien tijdelijk Hoofd Jeugdopleidingen in Amsterdam. Stekelenburg is sinds 2014 in het bezit van zijn Coach Betaald Voetbal, nadat hij onder Ajax-trainer Frank de Boer stage liep bij Ajax-1.

In zijn eerste seizoen als trainer van Oranje onder 17 wist Stekelenburg zich te plaatsen voor het EK onder 17 op mei. Tijdens dat toernooi op Malta eindigde Oranje als tweede, nadat Engeland in de finale na het nemen van strafschoppen te sterk was.

Stekelenburg is in zijn functie bij de KNVB als bondscoach van Oranje onder 17 ook coach van Oranje onder 18, dat een aantal keer per jaar samenkomt.

Assistent coaches Oranje onder 17

Michael Reiziger is sinds augustus 2014 assistent coach bij Oranje onder 17. Reiziger kwam als voetballer zelf 72 keer uit voor het Nederlands elftal en was één keer trefzeker. Keeperstrainer bij Oranje onder 17 is Robert-Jan Zoetmulder.