Technische staf Oranje onder 19

Op deze pagina vind je informatie over de technische staf Oranje onder 19. De bondscoach van Oranje onder 19 is Aron Winter. Hij wordt geassisteerd door Orlando Trustfull. Keeperstrainer van Oranje onder 19 is Kevin Moeliker.

Bondscoach: Aron Winter
Assistent coach: Orlando Trustfull
Keeperstrainer: Kevin Moeliker

Bondscoach Oranje onder 19

Hoofd van de technische staf Oranje onder 19; Aron WinterAron Winter is sinds medio 2014 de bondscoach van Oranje onder 19. Winter was als trainer voorheen werkzaam in de jeugdopleiding van Ajax en als hoofdtrainer bij het Canadese Toronto FC. Winter volgde bij Oranje onder 19 Wim van Zwam op.

Winter was als voetballer tussen 2000 en 2002 recordinternational bij het Nederlands elftal. De middenvelder kwam in totaal 84 keer in uit voor Oranje en zag zijn record pas in 2002 verbroken worden door de huidige trainer van Ajax, Frank de Boer. Winter was in zijn 84 interlands 6 keer trefzeker voor het Nederlands elftal.

Assistent coach Oranje onder 19

Orlando Trustfull maakte in augustus 2014 bekend als assistent te gaan werken onder Winter bij Oranje onder 19. Trustfull boekte als jeugdtrainer veel succes bij zijn vorige club Ajax, onder meer met het winnen van de landstitel voor A-junioren, maar kon zich niet langer vinden in de visie van de Amsterdamse club. Trustfull kwam zelf in totaal twee keer uit voor het Nederlands elftal, in zijn tijd bij Feyenoord. Keeperstrainer bij Oranje onder 19 is de 34-jarige Kevin Moeliker.